Projectmanager gezocht    

Jij bent stressbestendig en je hebt ervaring als projectmanager. Dan zijn wij op zoek naar jou!

72dpi Products realiseert unieke online applicaties en websites voor grote bekenden merken als Rabobank, SNS-bank en Interpolis. Van mobiel tot desktop halen we het liefst uit elk apparaat het maximaal haalbare, zowel conceptueel als technisch. Jij zorgt er als projectmanager voor dat deze complexe projecten in een prettige sfeer op tijd af komen. Zowel intern als extern ben jij het centrale aanspreekpunt. Vanuit een proactieve klantgerichte houding doorloop je samen met het team van 72dpi Products het hele traject van concept tot eindproduct. Daarnaast beschouw jij het als je missie om ons team verder te helpen professionaliseren. Vanuit jouw eigen ervaring weet jij je mannetje te staan tussen, eerlijk gezegd, ietwat eigenwijze maar enthousiaste collega's. Iemand die weet dat een deadline een deadline is, en dat die beheren verder gaat dan een mailtje uitsturen.

Neem een kijkje bij ons op kantoor

Wat verwachten wij precies van jou?

Je bent in staat om de kansen die je signaleert ook daadwerkelijk om te zetten in resultaten. Je bent klantgericht en streeft ernaar om van klanten fans te maken. Daarbij werk je graag in de dynamische omgeving van een bureau. Dat je op de hoogte bent van recente technische ontwikkelingen mag vanzelf spreken. Je kunt goed met druk omgaan. Kwaliteit, klantenthousiasme, innovatie en sturen op resultaat zijn voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast vragen we het volgende van jou:

  • Minimaal 2-4 jaar ervaring met projectmanagement
  • Ervaring in het begeleiden van innovatieve projecten bij voorkeur aan bureauzijde
  • Een goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift.
  • Bereid zijn te reizen (naar klanten binnen Nederland)

En wat kun je dan precies van ons verwachten?

Wij vinden mensen het belangrijkst. Net als met onze opdrachtgevers gaan we een lange termijn relatie met jou aan. De arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd en we zorgen voor een prettige sfeer waarin werk en ontspanning in balans zijn.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar Jonathan van den Bosch.